Verbeter uw Ruimte met stijlvolle panelen van vilt


Geluidsabsorptie en een prachtige ruimte met viltpanelen 

Akoestische problemen kunnen een negatieve invloed hebben op de sfeer en productiviteit in een ruimte. Gelukkig bieden akoestische panelen van vilt een elegante oplossing om het geluid te absorberen, de nagalm te verminderen en een rustige omgeving te creëren. Ideaal voor kantoren, horecagelegenheden of woonhuizen. De akoestische viltpanelen combineren functionaliteit met verfijning. Het zachte viltmateriaal, gemaakt van 85% gerecyclede vezels, heeft uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen. Het absorbeert storende geluidsgolven en voorkomt dat ze weerkaatsen, waardoor de akoestiek in de ruimte aanzienlijk verbetert.

Een van de grootste voordelen van akoestische panelen is hun veelzijdigheid. Of u nu een kantoor, vergaderruimte, restaurant, hotel of huis wilt inrichten, de panelen passen perfect bij elke omgeving. U kunt uw keuzes helemaal afstemmen op uw persoonlijke wensen. Het akoestische vilt is verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten, waardoor u het kunt aanpassen aan uw specifieke interieurontwerp. De viltpanelen brengen dus niet alleen een functionele toevoeging aan de ruimte, maar dragen ook bij aan de esthetiek. Ze zijn een prachtige aanvulling op elke inrichting en voegen een vleugje speelsheid toe aan uw ruimte.

Allerlei kleurmogelijkheden

De viltpanelen staan bekend om hun grote kleurdiversiteit:

 • Neutrale tinten: Als u op zoek bent naar een tijdloze uitstraling, zijn neutrale kleuren zoals wit, crème, beige en grijstinten ideaal. Deze kleuren passen in elke ruimte en kunnen een gevoel van rust en sereniteit creëren.
 • Aardetinten: Voor een warmere sfeer kunt u overwegen om voor aardetinten te gaan, zoals bruin, terracotta en zandkleuren. Deze tinten brengen een gevoel van harmonie en evenwicht.
 • Levendige kleuren: Als u uw ruimte wilt opfleuren en een vleugje energie wilt toevoegen, zijn levendige kleuren zoals blauw, groen, rood, geel of paars een geweldige keuze. Deze kleuren kunnen een speelse sfeer creëren.
 • Pasteltinten: Voor een zachtere en luchtige uitstraling zijn pastelkleuren, zoals lichtblauw, roze, mintgroen en lavendel, een goede optie. Deze tinten voegen subtiliteit en rust toe aan uw ruimte.
 • Meerdere kleuren: akoestische panelen kunnen ook worden bedrukt met afbeeldingen, patronen of zelfs logo’s. Dit biedt een unieke mogelijkheid om uw akoestische panelen volledig op maat te maken en ze naadloos in uw branding of interieurontwerp te integreren.

Monteren van de panelen

De montage van akoestische panelen is eenvoudig. Ze kunnen rechtstreeks op de muur of het plafond worden bevestigd met behulp van bevestigingsmaterialen zoals lijm of klittenband. U kunt ze ook makkelijk.

Alle voordelen in een notendop

Voordelen van de panelen:

 • Uitstekende geluidsabsorptie voor een verbeterde akoestiek.
 • Behalve geluidsabsorberend ook geluidsisolerend
 • Stijlvolle en moderne uitstraling voor een mooie ruimte.
 • Duurzaam viltmateriaal van gerecyclede PET-flessen.
 • Aanpasbaar aan uw specifieke interieurontwerp.
 • Eenvoudige, lichte en snelle montage.
 • Geclassificeerd in brandklasse B1

Kies voor de combinatie van functionaliteit en elegantie met onze akoestische panelen van vilt. Breng rust en comfort terug in uw ruimte, terwijl u tegelijkertijd een stijlvolle sfeer creëert. Transformeer uw omgeving met hoogwaardige akoestische oplossingen van vilt.https://www.ondernemersblog.nl/blog/verbeter-uw-ruimte-met-stijlvolle-panelen-van-vilt/