Upcyclen op kantoor: 3 redenen om refurbished kantoormeubelen te kiezen


Als we het hebben over duurzaamheid en hergebruik, denken we vaak aan het recyclen van plastic flessen of het scheiden van afval. Maar wat dacht je van upcyclen op kantoor? Het gebruik van refurbished kantoormeubelen is een duurzame en trendy manier om je kantoorinrichting te vernieuwen. In deze blogpost geven we drie redenen waarom refurbished meubels een slimme keuze zijn voor elk kantoor.

Kostenbesparing

We weten allemaal dat bedrijfskosten snel oplopen. Maar wat als we je vertellen dat je op een slimme manier kosten kunt besparen? Door te kiezen voor refurbished meubelen in plaats van nieuwe, kun je aanzienlijk besparen op je uitgaven. Refurbished meubels zijn namelijk goedkoper dan nieuwe meubelen. Dat betekent dat je niet alleen geld bespaart, maar ook nog eens duurzaam bezig bent. Dubbele winst, toch?

Duurzaamheid

Bij het kiezen van kantoormeubelen is het belangrijk om niet alleen te denken aan de uitstraling, maar ook aan duurzaamheid. Door te kiezen voor refurbished meubelen draag je bij aan de circulaire economie en verminder je de hoeveelheid afval. En laten we eerlijk zijn, als we duurzaamheid kunnen combineren met stijlvolle meubels, dan is dat een match made in heaven.

Unieke uitstraling

Refurbished meubels hebben een unieke uitstraling omdat ze al een geschiedenis hebben. De meubels hebben karakter en zijn niet zomaar van de lopende band afgerold. Door te kiezen voor refurbished meubelen geef je je kantoorinrichting een eigen identiteit. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou een standaard kantoorinrichting die er hetzelfde uitziet als die van alle andere bedrijven? Unieke meubels geven je bedrijf een onderscheidend vermogen.

Tips voor het kiezen van refurbished kantoormeubelen

Voordat je begint met het kiezen van refurbished meubelen, zijn er enkele zaken waar je op moet letten. Zo is het belangrijk om de kwaliteit van de meubelen te controleren voordat je ze koopt en moeten de meubelen passen bij de uitstraling van je bedrijf. Zo kun je de productiviteit en het welzijn van werknemers bevorderen. Verder:

  • Controleer de kwaliteit van de meubelen voordat je ze koopt, bijvoorbeeld door de staat van het meubilair.
  • Kies meubelen die passen bij de stijl van het bedrijf om de productiviteit en het welzijn van werknemers te bevorderen.
  • Overweeg de ergonomische aspecten van de meubelen, zoals de hoogte en de instelbaarheid van de stoelen en bureaus.
  • Kies voor een betrouwbare leverancier die garanties biedt en een goede service heeft.

Kies voor refurbished kantoormeubelen via Multi Ratio

Nu je de voordelen van refurbished kantoormeubelen kent, wil je vast weten waar je deze meubelen kunt vinden. Multi Ratio biedt een breed assortiment aan refurbished kantoormeubelen die niet alleen duurzaam en stijlvol zijn, maar ook nog eens van hoge kwaliteit. Kies voor duurzaamheid en upcyclen op kantoor en maak een statement met je kantoorinrichting.

 https://www.ondernemersblog.nl/blog/upcyclen-op-kantoor-3-redenen-om-refurbished-kantoormeubelen-te-kiezen/