Tips voor de zakelijke beller


Als zakelijke beller is het belangrijk dat je professioneel overkomt. Dit kun je bereiken door slimme keuzes te maken in hoe je communiceert. In dit artikel bespreken we twee manieren om je zakelijke communicatie te verbeteren: het gebruik van twee telefoonnummers op één telefoon en het kiezen van een 085-nummer.

Twee telefoonnummers op één telefoon

Het gebruik van 2 telefoonnummers op 1 telefoon biedt veel voordelen. Je houdt werk en privé gescheiden. Dit betekent dat je niet gestoord wordt door werkgerelateerde oproepen in je vrije tijd. Een apart nummer voor zakelijke doeleinden maakt je ook professioneler. Klanten zien dat je investeert in je zakelijke aanwezigheid. Het is praktisch, omdat je niet twee toestellen hoeft mee te nemen.

Kom professioneler over met een 085 nummer

Een 085-nummer heeft verschillende voordelen:

  • Uitstraling: Een 085-nummer geeft een professionele uitstraling. Het laat zien dat je een serieuze ondernemer bent.
  • Landelijk nummer: Omdat het een landelijk nummer is, is het ideaal voor bedrijven die landelijk opereren. Het maakt niet uit waar in Nederland je bedrijf gevestigd is.
  • Geen regiobinding: In tegenstelling tot geografische nummers, ben je met een 085-nummer niet gebonden aan een regio. Dit kan handig zijn als je verhuist of meerdere vestigingen hebt.
  • Flexibiliteit: Je kunt een 085-nummer meenemen als je verhuist. Dit is handig, omdat je niet steeds je nummer hoeft te wijzigen.
  • Bereikbaarheid: Klanten kunnen je gemakkelijk bereiken. Ze weten dat ze te maken hebben met een professioneel bedrijf.

Voordelen van een 085 nummer

Een 085-nummer biedt je als ondernemer dus veel voordelen. Het draagt bij aan een professionele uitstraling. Klanten nemen je serieuzer. Het nummer is flexibel en handig in gebruik. Dit alles maakt het een slimme keuze voor elke zakelijke beller.

Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden die moderne telefonie biedt, kun je als zakelijke beller je professionaliteit en bereikbaarheid aanzienlijk verbeteren. Of het nu gaat om het gebruik van twee telefoonnummers op één telefoon of het kiezen van een passend zakelijk nummer, zoals een 085-nummer, deze stappen kunnen een groot verschil maken in hoe klanten en partners je bedrijf zien. En onthoud, in de wereld van zaken doet de eerste indruk ertoe – zorg ervoor dat de jouwe telt.https://www.ondernemersblog.nl/blog/tips-voor-de-zakelijke-beller/