De verschillende voordelen van bedrukte dozen


Als ondernemer heb je ongetwijfeld dozen nodig. Denk bijvoorbeeld aan dozen voor de magazijnen, maar tegelijkertijd hebben webshops ze ook nodig. Je kunt uiteraard voor standaard dozen gaan, maar daarentegen is het handiger om je dozen te laten bedrukken. Een bedrukte doos op maat brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee. Welke zijn dat? Lees er hier meer over!

Je logo is zichtbaar voor een groot publiek

Op de website superdoos.nl kun je bedrukte dozen bestellen. De meeste ondernemers laten een logo op de dozen drukken. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar tegelijkertijd is het om meerdere redenen slim om te doen. In de eerste plaats maak je daarmee een goede eerste indruk. Een krachtig logo valt direct op en mensen herinneren ze ook langer. Een mens is immers snel aangetrokken tot een beeld en bepaalde kleuren. Daarnaast is het ook een slimme manier om reclame te maken. Een doos komt namelijk op verschillende plaatsen en meerdere mensen maken zo kennis met je prachtige logo.

Je kunt spelen met de kleuren

Mensen zijn gevoelig voor bepaalde kleuren. Lichte kleuren vallen bijvoorbeeld op en als bedrijf straal je daarmee uniciteit uit. Reguliere dozen hebben een standaard kleur en dan val je niet op als bedrijf. Je kunt de dozen op verschillende manieren laten bedrukken. Combineer bijvoorbeeld meerdere lichte kleuren of voorzie de doos van een opvallende afbeelding.

Je straalt professionaliteit uit

Als ondernemer wil je professionaliteit uitstralen, want daarmee trek je klanten aan. Veel ondernemers denken dat ze vooral klanten trekken met lage prijzen en aantrekkelijke kortingen. Dit is echter een misvatting, want de meeste klanten trek je juist aan met betrouwbaarheid en professionaliteit. Dit geldt vooral voor klanten waarmee je vaker zaken gaat doen. Met bedrukte dozen laat je zien dat je de klant serieus neemt.

Bedrukte dozen vergemakkelijken arbeidsprocessen

Bedrukte dozen kun je natuurlijk gebruiken voor het verzenden van producten, maar tegelijkertijd heb je ze ook nodig voor magazijnen. Je kunt ook productcodes aan bedrukte dozen toevoegen en dit vergemakkelijkt het arbeidsproces. De meeste bedrijven zijn veel kosten aan de werknemers kwijt en met bedrukte dozen kun je uiteindelijk flink wat tijd besparen. Bedrukte dozen maken het werk voor werknemers bovendien een stuk eenvoudiger. Maak jij er al gebruik van?https://www.ondernemersblog.nl/blog/de-verschillende-voordelen-van-bedrukte-dozen/